Book leje hos vildmarksbadleje

Sådan lejer du

BOOK ONLINE OG FÅ KR. 200 RETUR!

- Book online via formularen til højre og få kr. 200 retur.
- Indenfor 24 timer er beløbet retur på din konto.

 • Book leje via formularen på denne side. Du kan betale med kreditkort eller Mobile Pay. 

 

Andre lejeperioder

Ønsker du at leje en anden datoperiode end vist her og i bookingformularen, så kontakt os pr. mail info@vildmarksbadleje.dk, så klarer vi det for dig. Det kan vi sagtens tilbyde.

Ordrebekræftelse med lejeaftale og faktura sendes – Uanset bestillingsform sender vi ordrebekræftelse på mail indenfor få timer. Her vil afhentningsadressen også være at se.

Betaling – Kreditkort eller Mobile Pay online eller tilsendt faktura med lejeaftalen.

Alle beløb er incl. moms. Vildmarksbadet står på en hobbytrailer ved afhentning klar til at køre med. Alle typer kørekort må køre med vores vildmarksbade.

Lejepriser – Vildmarksbad

 • Hverdagsleje (lej fra man – tor) 1.395 kr. Spar kr. 200, kun kr. 1.195
 • En weekend (tor-man)  1.795 kr. Spar kr. 200, kun kr. 1.595
 • 1 uge 1.995 kr.
 • 2 uger 2.995 kr.
 • 1 måned 3.895 kr.
 • 3 måneder 4.995 kr.
 • 6 måneder 6.995 kr. 

Vildmarksbadleje – Vi er i hele landet

– Se landkortet til højre, og vælg byen du vil leje fra i formularen.

FAQ

1. Hvor lang tid tager opvarmning?

Svar: 3-4 timer. Det afhænger af vind og vejr

2. Følger der trailer med når vi afhenter vildmarksbadet?

Svar: JA, Når du lejer med afhentning fra valgt by, så står vildmarksbadet klar til at køre med. Du låner traileren af os i lejeperioden. Så du skal bare komme med din bil med trækkrog.

3. Må jeg afhente og returnere når jeg har lyst på døgnet?

Svar: JA, det må du:) – Du kan afhente og returnere både Morgen, Middag og Aften.

4. Hvad skal jeg selv sørge for når jeg lejer et vildmarksbad?

Svar: Du skal blot have adgang til vand. Alt følger med vildmarksbadet, også klortabletter. Brænde kan du købe, hvis du ikke selv har det.

5. Hvor mange personer er der plads til i vildmarksbadet og hvilken model?

Svar: Alle vildmarksbade er 1,8 meter i diameter, og har plads til 6-8 personer, og er det kun voksne, så max. 6 personer. Modellen er med indvendig ovn og plast indsats, 1,8 meter i diameter.

6. Skal man betale depositum forud for leje?

Svar: Nej, nej – det skal du ikke. Vi sender en lejeaftale med faktura, der så blot skal være betalt inden lejeperiodens start – Vi synes det skal være nemt og bekvemt for dig som kunde hos Vildmarksbadleje.

 •  

Fordele

otte store fordele hos Vildmarksbadleje.dk

Hele året rundt er bad i et vildmarksbad relevant. Om sommeren i forbindelse med udendørs hygge, grill m.v. Og om vinteren for at oplevelse den store kontrast imellem varme og kulde.

Du er tæt på stjernerne, lyden fra ovnen samt varmen, og hyggestunderne er nogle af de faktorer, der gør badninng i et vildmarksbad fantastisk og skønt.

 

Følg os på Facebook og giv os en anmeldelse på Trustpilot

Klik på billedet herunder, og læs om alle vores glade kunder...

Bakterier lever godt i træ! Derfor har vi naturligvis indsat plast indsats i alle vores vildmarksbade, så du altid har mulighed for optimal hygiejne i vildmarksbadet, så du undgår at komme i kontakt med bakterier. Derudover udskifter vi altid løbende vores vildmarksbade, så det vildmarksbad du lejer er af nyere dato.

Du slipper for selv at købe klortabletter eller købe af os. Klortabletter medfølger altid, og der skal altid blot en tablet i vandet, så er du sikret god vandhygiejne.

Alternativt kan du også, hvis du ønsker det, få salttabs med. Det er til dig, der ikke er så begejstret for klor, så bare sig til. Ofte er salttabs også med automatisk, men ikke altid. Klor medfølger altid.

Vores vildmarksbade med plast indsats vejer ikke så meget, så derfor er de nemme at tage ned fra trailer og sætte på terrassen. Ingen bøvl.

Hos Vildmarksbadleje skal du ikke betale depositum før du lejer. Vores eneste krav er, at du betalt for leje inden din lejeperiode starter. Det gør bookingen helt enkel for os og dig som kunde.

Du kan altid tale med os om ekstra lejedage, hvis det passer ind i dit arrangement, så har du fx behov for leje en weekend, men gerne vil have vildmarksbadet fra torsdag til mandag, så giver vi gerne 1 dag ekstra med UDEN beregning – GRATIS!

Vi har udlejere jævnt fordelt i hele landet og mange udlejere har mere end et vildmarksbad til udlejning. Så du kan med stor sandsynlighed leje et vildmarksbad meget tæt på dig.

Når du har lejet et vildmarksbad hos os, vil det automatisk udløse et gavekort til et muligt senere køb hos os via www.vildmarksbadbutik.dk

Du skal blot gøre følgende ved køb hos www.vildmarksbadbutik.dk:

 1. Oplys navn 
 2. Bestil dit vildmarksbad
 3. Så vil vi fratrække 50% af værdien af lejebeløbet, dog max. kr. 1.500 incl. moms.

Alle vores vildmarksbade er hele 1,8 meter i diameter.

Der er en stor og stærk ovn i rustfrit stål, der er godt afskærmet af et stakit.

Vildmarksbadet har en plast indsats, så det altid er lækert, rent og hygiejnisk. 

Og så er der plads til 6-8 personer.

Leje af vildmarksbad – Fra start til slut

Klik på billedet til højre, og læs alt om, hvordan atl foregår fra booking af vildmarksbad til endt leje. Det er nemt og enkelt: 

1. Booking – Sådan lejer du et vildmarksbad

2. Levering eller afhentning af dit vildmarksbad

3. Nedtagning fra trailer

4. Opstilling af vildmarksbad

5. Optænding og opvarmning af vildmarksbad

6. Badning i vildmarksbadet

7. Efter brug – op på trailer

Vi har vildmarksbade klar til udlejning i hele landet tæt på dig. Så kan du spare fragten eller få billigt leveret og afhentet.

Alle vildmarksbade har monteret en hygiejnisk indsats. Den monterede indsats i alle vildmarksbade betyder følgende for dig som lejer:

 • Vildmarksbadet er altid tæt – uden indsats kan en udlejningsmodel have stået tom i lang tid og dermed være utæt.
 • Ingen bakterier og snavs – Det er et faktum, at bakterier og snavs i nogen grad kan sætte sig i træet – det slipper du for.
 • Optimal hygiejne – med en plast indsats i vildmarksbadet har du altid optimal hygiejne, da vildmarksbadet er nemt at holde rent.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere