Om os

Vildmarksbadleje
- hvem er vi ?

Vildmarksbadleje udlejer og forhandler vildmarksbade samt andre wellness og outdoor produkter i høj kvalitet og med stor sikkerhed for kunden.

Vi har over 14 års erfaring med vildmarksbade, og har henover årene allieret os med de, efter vores mening, bedste eksperter inden produktion af vildmarksbade.

Derfor kan vi i dag tilbyde vildmarksbade, der alle er produceret med omhu. Vores øvrige produkter har samme høje kvalitet, så du er sikret en god oplevelse med os.

Vi har lokale udlejere i hele Danmark.

Alle vores lokale udlejere i hele landet har hver især også stor viden og erfaring med vildmarksbade, og næsten alle har været med i flere år. Så hos os er du altid sikret god rådgivning om vores produkter, når du lejer hos os. 

Vi mangler udlejere her

Kontakt os på telefon 40827240 eller e-mail info@vildmarksbadleje.dk

Bakterier lever godt i træ! Derfor har vi naturligvis indsat plast indsats i alle vores vildmarksbade, så du altid har mulighed for optimal hygiejne i vildmarksbadet, så du undgår at komme i kontakt med bakterier. Derudover udskifter vi altid løbende vores vildmarksbade, så det vildmarksbad du lejer er af nyere dato.

Du slipper for selv at købe klortabletter eller købe af os. Klortabletter medfølger altid, og der skal altid blot en tablet i vandet, så er du sikret god vandhygiejne.

Vores vildmarksbade med plast indsats vejer ikke så meget, så derfor er de nemme at tage ned fra trailer og sætte på terrassen. Ingen bøvl.

Hvis du ønsker levering og afhentning af vildmarksbadet, så har vi en lav fragpris på kun kr. 4 pr. km, og da vi har udlejere jævnt fordelt over hele Danmark, så vil vi altid kunne levere til en lav pris. Fx 50 km giver en total fragt og afhentningpris på kun kr. (4 ture x 50 km x kr. 4 pr. km) kr. 800 totalt. Ønsker du selv at hente er vi altid tæt på dig fordi vi er jævnt fordelt i hele landet.

Du kan altid tale med os om ekstra lejedage, hvis det passer ind i dit arrangement, så har du fx behov for leje en weekend, men gerne vil have vildmarksbadet fra torsdag til mandag, så giver vi gerne 1 dag ekstra med UDEN beregning – GRATIS!

Fordele

Fem store fordele hos Vildmarksbadleje.dk

Hele året rundt er bad i et vildmarksbad relevant. Om sommeren i forbindelse med udendørs hygge, grill m.v. Og om vinteren for at oplevelse den store kontrast imellem varme og kulde.

Du er tæt på stjernerne, lyden fra ovnen samt varmen, og hyggestunderne er nogle af de faktorer, der gør badninng i et vildmarksbad fantastisk og skønt.

Vi bruger cookies til at sikre, at vi giver dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere